Officieel koekenbakker!
Klinkt goed jongen. Geniet maar goed van een weekendje rust en hopen op een leuke nieuwe huisgenoot ;)
Hoi Erik!
wat leuk om te lezen. Je hebt een gezellige schrijfstijl! Benieuwd naar je verdere avonturen.
en ehh, hoe smaakt zo' n door jou gemaakt taartje eigenlijk?
Naast hard werken heb je een wel heeeeel gezellige tijd zo te zien/lezen. Succes met de stage!
Het was echt een grote verassing ja!
Opeens een Motorman bij de poort achter :)
Zo fijn dat je er was Eer! Leuk dat we elkaar zo vaak gezien hebben. Leuk om te zien al de foto's met je oud-klasgenoten hoor. Je bent behoorlijk sociaal zeg!
Morgen weer aan de bak Eer,veel succes!
Ben heel trots op je,broer
Liefs Myrthe,Rob en neef Luc ;)
Mooi verhaal Eer je schrijfstijl maakt het alweer tot een
Prettig te lezen verslag van je Avontuur Parijs.
Door jouw opleiding in Parijs heb ik deze mooie stad beter
Leren kennen en een ritje Parijs hoort er inmiddels gewoon bij. Je eerste week zit er op de tweede komt er aan.
Succes morgen en als er gelegenheid is kom ik snel even bijpraten en gebak onderzoek doen.
Eer tot gauw????
De vraagtekens zijn ongewenst geplaatst
Ik kom gauw weer dat is geen vraag
Je klinkt al lekker internationaal. Vrienden uit Singapore! Ongelofelijk mooi om te zien allemaal. Ben net zo trots als Peter! Je certificaat binnen, mooi man. Als je ze daar nou lekker bruin blijft bakken, willen ze je misschien wel houden! Zet hem op! En droom je al in het Frans? Als ik de kans krijg kom ik met Peter weer mee om je taartjes te proeven. Dus blijf waar je bent, we komen naar je toe????. Wel een nare plek zeg voor een stage; onder de eiffeltoren. Bijkomen van een week hard werken aan de Seine. Je zal het maar moeten doen! Succes!
Wat leuk te lezen dat het zo goed met je gaat. Nog steeds veel bewondering dat je je hart hebt gevolgd en het roer omgedraaid. Het is je gegund,groetjes Helma .
Mooi tentje hoor!
veel succes de komende weken
Ja jullie zien wel dat ik het heel zwaar heb hier!
Nee niet echt, ik werk hard maar de omstandigheden verzachten een hele hoop :-)
Bedankt voor alle reacties!
Hoi Erik,
Leuk weer eens een mooi verslag te lezen van je Parijse avontuur. Tof je certificaat al binnen, proficiat.
Zo te lezen heb je er nog steeds plezier in en heb je echt passie voor het vak, chapeau.
Wens je veel succes de komende tijd.
Groet, liefs Gerry.