Laatste reacties
Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties
Hoi Erik, wat heb je dit krachtig geschreven! Het is afschuwlijk dat de IS het leven van onschuldige mensen torpedeert en dan bedoel ik niet alleen het gebeuren in Parijs maar ook voor de mensen die hun land moeten ontvluchten.
Goed dat je hier ook over schrijft . Inmiddels heb ik van Peter gehoord dat je weer terug bent in Nederland. Grietjes.
Hoi Erik,
Goed "verhaal" zeg! Erg heftig wat er gebeurd is, gelukkig ben je ongedeerd!
Dus je gaat weer een nieuw avontuur tegemoet, leuk hoor! Heel veel succes met je sollicitatiegesprek.
Liefs uit Soesterberg
Mooi geschreven, blij dat ik zo snel vernam dat je veilig was!
Veel succes met je sollicitatie en ik blijf graag je verhalen lezen in de toekomst.
Misschien tot snel weer een keer in Vaassen.
Groetjes Willyanne
Mooi geschreven Eer! Ik vind het stiekem wel fijn dat je daar weggaat hoor. Na al die aanslagen de laatste maanden. We zien je sowieso snel, als we een leuk stedentripje maken naar Antwerpen. Of wie weet in het altijd sfeervolle Velp. Het appartement tegenover ons staat nog steeds leeg hoor ;) Liefs
Hej Erik, wat een mooi verhaal. Als je geen koeken meer kan bakken kan je verhalen schrijven. Jammer dat je mooie avontuur in Parijs met dit geweld moet eindigen. Dat je er weg zou gaan wisten we al. Dat staat hier los van. Heel veel succes met je sollicitatie en hopelijk wordt je mooie avontuur dichter bij huis in Antwerpen voortgezet. Liefs Christine
Heftig om het van zo dichtbij mee te maken, mooie blog met maar weinig zoetigheid deze keer. Goed om te zien dat de parijzenaren stug doorgaan met het leven zonder het al te veel door de aanslagen te laten beïnvloeden. Succes in belgië de biertjes zijn daar veul lekkerder dat zit vast mee!
Hello Erik,
Ik heb genoten van jouw reisverhalen en wens je veel succes met een carrière bij onze zuiderburen in een veilige toekomst!
Start je daar een nieuwe blog?
(Ik hoop ooit eens een exclusiviteit van je te ervaren....????
Groeten, Giselle
Leuk om te lezen wat je allemaal beleefd in Parijs! Een heel ander leven dan hier zeg, noooit meer terug naar een kantoorbaan ha ha. Succes met het vinden van een nieuwe werkplek en geniet van die grote mooie stad!
hej Erik, Wat beschrijf je het pakkend. Ik waan mij al midden in Parijs! Maar het klinkt ook zwaar. Het Frans, de werk tijden. Maar al met al wel een mooi avontuur en dan kan je die werktijden wel hebben;) Jij loopt langs de Seine, wij langs de ugchelse beek, hooguit de IJssel. Pffff. Verschil moet er wezen. Eer geniet ervan! Succes met je laatste weekjes stage en solliciteren. Ik kijk uit naar je volgende verhaal.
Zo leuk dat je je kan verbinden met zo'n grote stad in een ander land. Ik zal wel aan je denken als ik met Bob en Fred langs het beekje loop bij de boswal in 't Ugchelse.
Je doet het maar allemaal broer. Ik blijf super trots hoor!
Die pannenkoekendate staat he! Kus!
Mooi verhaal weer eer, en ik zal nooit meer klagen over mijn vroege dienst van half acht.
hoi Erik, leuk om weer te lezen, het zal zeker niet meevallen om zo vroeg op te staan.
Maar het klinkt allemaal erg leuk wat je maakt, vind je nog steeds lekker om te proeven of gaat het al tegen staan?
Lang geleden werkte ik bij een banketbakker en dan was een taartje bij de thee erg lekker.
Succes nog met de laatste weken van je stage!
Groetjes uit het kleine Soesterberg
Het klinkt allemaal superleuk, en we lezen idd mee ;-)! Maar ik geloof zeker dat het zwaar zo vroeg eruit enzo. Dan is een kantoorbaan toch wat relaxer ;-). Fijne dag vandaag!
Hoi Erik,
Leuk weer eens een mooi verslag te lezen van je Parijse avontuur. Tof je certificaat al binnen, proficiat.
Zo te lezen heb je er nog steeds plezier in en heb je echt passie voor het vak, chapeau.
Wens je veel succes de komende tijd.
Groet, liefs Gerry.
Ja jullie zien wel dat ik het heel zwaar heb hier!
Nee niet echt, ik werk hard maar de omstandigheden verzachten een hele hoop :-)
Bedankt voor alle reacties!
Mooi tentje hoor!
veel succes de komende weken
Wat leuk te lezen dat het zo goed met je gaat. Nog steeds veel bewondering dat je je hart hebt gevolgd en het roer omgedraaid. Het is je gegund,groetjes Helma .
Je klinkt al lekker internationaal. Vrienden uit Singapore! Ongelofelijk mooi om te zien allemaal. Ben net zo trots als Peter! Je certificaat binnen, mooi man. Als je ze daar nou lekker bruin blijft bakken, willen ze je misschien wel houden! Zet hem op! En droom je al in het Frans? Als ik de kans krijg kom ik met Peter weer mee om je taartjes te proeven. Dus blijf waar je bent, we komen naar je toe????. Wel een nare plek zeg voor een stage; onder de eiffeltoren. Bijkomen van een week hard werken aan de Seine. Je zal het maar moeten doen! Succes!
De vraagtekens zijn ongewenst geplaatst
Ik kom gauw weer dat is geen vraag
Mooi verhaal Eer je schrijfstijl maakt het alweer tot een
Prettig te lezen verslag van je Avontuur Parijs.
Door jouw opleiding in Parijs heb ik deze mooie stad beter
Leren kennen en een ritje Parijs hoort er inmiddels gewoon bij. Je eerste week zit er op de tweede komt er aan.
Succes morgen en als er gelegenheid is kom ik snel even bijpraten en gebak onderzoek doen.
Eer tot gauw????
Het was echt een grote verassing ja!
Opeens een Motorman bij de poort achter :)
Zo fijn dat je er was Eer! Leuk dat we elkaar zo vaak gezien hebben. Leuk om te zien al de foto's met je oud-klasgenoten hoor. Je bent behoorlijk sociaal zeg!
Morgen weer aan de bak Eer,veel succes!
Ben heel trots op je,broer
Liefs Myrthe,Rob en neef Luc ;)
Naast hard werken heb je een wel heeeeel gezellige tijd zo te zien/lezen. Succes met de stage!
Hoi Erik!
wat leuk om te lezen. Je hebt een gezellige schrijfstijl! Benieuwd naar je verdere avonturen.
en ehh, hoe smaakt zo' n door jou gemaakt taartje eigenlijk?
Klinkt goed jongen. Geniet maar goed van een weekendje rust en hopen op een leuke nieuwe huisgenoot ;)
Hoe gaat ie? Het wordt tijd dat je ons eens komt showen (lees: laat proeven) wat je allemaal geleerd hebt. Ziet er goed uit. En...hoe gaat t met de kilo's :-P?
Hoi Erik,
Je creaties worden steeds mooier.
Het is kunst en een lust voor het oog en je smaakpapillen weten denk ik niet wat ze allemaal proeven, klasse.
Erik ik wens je nog veel succes.
Groet liefs Gerry.
Oh die is echt heel mooi Eer!!
Kan je die in januari nog maken?
Hey Oscar,
Ik doe m'n best om er wat moois van te maken, en smaken doet het zeker!
Hehe doet die ouwe beemer het ook nog ? wel een gek kleurtje hoor ;)
Als ik in de buurt ben kom ik zeker even een rondje lopen.
Groeten van de koekenbakker, ook aan unkie en paulus
Hoi Erik,
Je bent lekker bezig, daar 500km verderop. Het ziet er top uit. Je een klein beetje kennende, zal het zeer zeker ook zo smaken.
We missen wel je geouwe...... bij PE.
Groeten van die ouwe beemer rijder, en als je in de buurt bent, kom langs.
Bedankt voor alle leuke reacties!
Ik hoop dat jullie de pasen overleefd hebben zonder de lekkere dingen hier boven ;)
Geen zorgen, binnen een aantal jaar kunnen jullie het allemaal kopen in mijn patisserie!
Jemig Eer... wat knap dat je zo kan bakken en versieren. Dat is echt niet gewoon hoor. Maassen is er niks bij zeg. Prachtig die dubbele met het gele kleurtje erop. (Duidelijk het taalgebruik van een amateurtje..)
Wil gauw weer met je bakken hoor als je er weer bent. Fijn weekend met pap! Jullie lunch zag er al goed uit mmmm Kus
zo lang bij Progress gezeten maar van al dat
lekkers dat hier voorbij komt hebben wij nooit wat gezien! Ziet er goed uit Erik!
Een weekend Parijs is de week daarvoor maar niet eten :) maar ik kijk er erg naar uit. Nou ik ga ook voor de Franse chocolade. Ziet er goed uit. Bewaar je wat? Dan koop ik geen eitjes van de Hema! Tot gauw!
Leuk eer om te lezen wat jij over het weekend schrijft!! Wij hebben het ook heel gezellig met jou gehad! We kijken er alweer naar uit om weer te gaan. Nog drie weekjes! Gezellig dat papa langs komt he. Het ziet er weer goed uit wat je allemaal gemaakt hebt! Liefs van ons
Hoi Eer , t ziet er weer prachtig uit, ik kom gauw proeven en je mag mij net als Sylke en Dario mee nemen naar alle restaurants de markt enz. Vind ik helemaal niet erg hoor.
Nog even en ik kom er aan met de verhuiswagen.
Tot gauw.
leuk allemaal, Eric, intussen zit ik hier op de bank met een zakje hema-eitjes.
Hoi Erik,
De plaatjes van de creaties worden steeds mooier en misschien ook wel lekkerder, hi.
Wij waren in Spanje en ik keek met andere ogen naar het gebak daar. Ook de Spanjaarden zijn zoetekauwen ze maakte ook heel erg lekkere hapjes, veel op basis van blader- en croissantdeeg. Maar niet zo mooi als van jou.
Succes, groet liefs Gerry.
Hoi Giselle,
Altijd druk met mijn blog promoten hé, die peet. Leuk dat je me volgt, ik probeer regelmatig wat te schrijven.
Als ik aangenomen wordt laat ik het weten hoor! :-)
Leuk dat je mee leest Richard, ik heb het zeker naar m'n zin hier!
Leuke blog, erik. Via je facebook natuurlijk snel ontdekt, je hebt het duidelijk naar je zin in paris. Ga je volgen
Dag Erik,
Vandaag je blog van Peter gekregen en het lijkt mij erg leuk om met al jouw heerlijkheden mee te reizen!
Dus ga je zeker volgen.
Sowieso heel veel succes en wie weet kom ik een gebakje bij je proeven wanneer je bij La Durée werkt.....
Nou de aardbeien zijn van Beekers uit Almere!
Bij jullie is het blijkbaar al zomer ;-)
Het bouwt inderdaad snel op, ook omdat het zo snel gaat. Er wordt niet te lang bij alles stil gestaan waardoor je in het ritme van de patisserie keuken komt.
We moeten een strak programma maken voor als jullie langskomen hoor! Genoeg te doen!
En proeven natuurlijk ook!
Elke keer kijk ik weer uit naar je foto s en verhalen Erik, en steeds geniet ik weer met je mee. Wat ziet het er weer mooi uit. Ik verheug me op ons bezoek aan jou in April.
Succes met de gebakjes deze week.
Goed verslag weer, je proeft de sfeer... helaas niet al het lekkers...
Als dit al zo mooi is hoe zal het over 5 maanden zijn :) Wat grappig te lezen dat je merkt dat de opbouw erin zit. Dat de basis steeds proffesioneler wordt. En inderdaad met weinig decoratie kan het er heel mooi uitzien! Leuk hoor Erik. Als we alle plekken moeten bezoeken die je ons aanraadt hebben we in april aan 5 dagen echt niet genoeg!
Het lijkt inderdaad net een verpakking van een juwelier, zijn ze hier overigens gek op bij de goede patisseriën
Gezellig :)
Met wie ben je? Ik zie volgens mij wat klasgenoten,klopt dat?
alles ziet er prachtig uit Erik, en wat fijn dat je dichter bij school gaat wonen, snel voor elkaar zeg.
@ Falco, ik probeer hier net te ''sporten'' blijkt dat Fransosia pas bij aflevering 5 is. Even Hola aan dus.
@ Christine en Wietske, kom zeker een keer langs Wietske! Gaan we het terras op. De taarten, en mij, zullen ze hier missen maar ik zal hier ongetwijfeld nog langskomen.
@ Chrystel, C'est une expérience énorme! Comme a la Pays Bas, je étudie mon Français ici avec une belle femme :) Quand j'arrive a mon nouvel appartement je fais des photos directement. Désole mais la cuisine n'est pas trop grande.
@ Bernadette, leuk dat je mee leest! werk je nog bij convins ?
@ Daria en Paling, Mooi hé! komende week wordt nog een mooiere presentatie. Qua Aziatische restaurants zitten we goed, heb er inmiddels genoeg getest ;)
Bedankt voor het meelezen allemaal en tot snel!
Leuk geschreven Eer. Je hebt weer mooie dingen gemaakt zeg. Leuk dat je wat Aziatische tentjes hebt ontdekt. Kan je vast testen voordat wij er zijn.
Veel plezier deze week!!
Liefs van ons
Je suis très contente pour toi, quelle expérience enrichissante!
C'est mieux pour toi de déménager. Je suis très curieuse de voir ton nouvel appartement! Et, tu as une vraie cuisine?
Het water loopt me in de mond! Leuk verhaal weer Erik....
Wat een leuke avonturen weer. Wietske had nog niet veel van je gelezen! Maar is weer helemaal bij! Ze wil ook naar Parijs. Ze wil dan niet bakken maar wel in alle restaurantjes zitten. Oh en shoppen:) wat mooi dat je dichter bij school gaat wonen. Je verhuurders zullen je taarten missen! ( en jou natuurlijk) Maar eraf trimmen wat je eraan proeft wordt dan lastiger. Dat wordt lopen ;) Erik veel plezier en tot de volgende blog. Groetjes van ons!
Even een korte reactie voordat ik aan t werk ga
Wat een ontzettend leuk verslag weer Eer
Parijs zoals ik het niet ken
Een stimulans om het te gaan onderzoeken
volgende maand
Tot Skype
Hahaha heerlijk verhaal weer Erik! Je bent goed bezig, ben trots op je kerel! Ziet er allemaal weer erg smakelijk uit, trouwens nog een goede tip voor wanneer je tijd over hebt om te "sporten"; Better call Saul (vandaag weer een nieuwe) en het nieuwe seizoen van House of Cards ;)
Ik spreek je! Veel plezier met die Duitse ;)
En het is allemaal zo lekker!
Volgende blog is onderweg, wordt weer een verrassend verhaal! En wat leuke foto's natuurlijk :D
Bedankt alle leuke reacties!
Zo te horen heb je je plekje gevonden daar,wat fijn!
Ik zie je helemaal lopen daar en zitten in een café met je croissants.
En wat super leuk dat je zo kan leren over de Aziatische keuken. Ben nieuwsgierig hoor!
Ben trots op hoe je in deze korte tijd een echte Parijse burger bent geworden!
Kus van je zus uit Apeldoorn
Leuk Erik en ze ruiken ook zo lekker! Water in de mond!
Erik ik blijf je verhalen zeker volgen. Leuk om te zien dat een oud-collega zo`n andere weg is ingeslagen.
Prachtig verhaal van je belevenissen Erik.Knap dat je al zoveel moois kunt creëren. Ik neem aan dat jij alleen werkt voor je eigen taart of topping? Of moet je samen werken aan zulke kunstwerken?
Het is toch mooi dat je met wat ingrediënten
zoveel moois op tafel kunt zetten en etaleren.
Succes Erik
Hoi Erik,
Ik lees je verhalen met veel plezier en de croissants en taarten zien er verrukkelijk uit, ik kan het gewoon ruiken.
Erik geniet van Parijs al het moois en lekkers.
Groet, liefs Gerry.
De foto's volgen snel! Ik kan ze wel uploaden maar ze komen niet in het verhaal, je kunt ze wel bekijken onder foto's ->Week 2.
Ik geniet zeker van het Franse leven, lekker eten en de beste bakkerijen proberen.
Alles onder het motto, als je er dan toch bent!
Durf ze geen hollandse pot voor te zetten, misschien stroopwafels of poffertjes ook nog wel.
We houden contact!
Wat leuk om weer te lezen wat je hebt
Meegemaakt Eer en wat lekker allemaal
Bewaar wel wat tot wij komen in april
Ik verheug me al op de Aziatische kennis die je opdoet en straks in Ugchelen gaat demonstreren
Goed weekend Eer
Hoi Erik, wat klinkt het goed allemaal. Zien kan ik het niet want de foto's komen niet binnen bij mij. Maar zo te lezen geniet je niet alleen op school maar ook van het franse leven. Moet jij na alle asian food straks ook boerenkool serveren? Je moet wel iets terug doen ;) Of komen wij straks met poffertjes, dat zullen ze misschien verleerd zijn? Je houdt ons vast wel op de hoogte! Wij volgen. Veel plezier!
Die vraagtekens moeten smiley's zijn
Hoi Erik, ik sprak je vader vandaag en hij vertelde dat je leuk en gezellig je verhaal kan vertellen en dat klopt????ik vond het heel leuk om je verslag te lezen. Heel veel plezier in Parijs en met je studie, ik zag hele mooie en lekkere dingen langs komen????
Hoi Erik,
Ik heb genoten van je beeldende verslag erg leuk om te lezen. Maar wat ik heel bijzonder vind al die prachtige kunstwerkjes en ja, je kunt ze nog heerlijk opeten ook, geweldig.
Erik veel succes en tot de volgende keer.
Groet, liefs Gerry.
Het voelt inderdaad als een snoepwinkel Myrt! Vooral leuk om alles te kunnen proberen omdat alles er voorhanden is.
Ik doe wel redelijk rustig aan hoor! Dagen zijn lang maar doe er gelukkig genoeg leuke dingen naast. Uit het raam kijken valt hier erg tegen helaas, mijn reis naar school doorkruist niet echt de mooiste gebieden uit de omgeving dus erg veel flats.
Ik mis jullie ook! Hoewel ik daar (misschien gelukkig ) weinig tijd voor heb. Fijn dat kleine Luc al Frans leert! Kan hij mooi op bezoek komen :-) Gaan we hier naar de kinderboerderij.
Vandaag een ochtend vrij door de een zieke leraar, maar nu snel uit bed voor de schoonmaakster komt!
Kus
Ze kunnen jouw site goed als informatieverslag gebruiken op jouw school! Wat een mooi stuk weer!!
Gewoon elke dag midden in een bakkerij werken waar je alles mag proeven... Heerlijk en zooo mooi! Kunstwerken zijn het.
Ook proberen te ontspannen soms hoor. Gewoon een keer rondkijken ipv lezen tijdens je reis. Je bent zo druk.
Ik mis je wel hoor.. Ook op de zaterdag.. Niemand die met een dwingende stem "Koffie!!!! " staat te schreeuwen terwijl ik rustig sta te poetsen.
Lucas zegt al:" magnifique "en weet dat je in Parijs bent, maar als we naar de kinderboerderij gaan vraagt hij elke keer:" Oom Eerk ook mee?"
Eer een fijne week weer,heel veel succes!! Kus
Ik zal de leraren is vragen naar een goed recept voor lactose vrij. Gaan we dat ook is proberen ;)
Spreek je snel!
Pff drukke week, lijkt me ook wel echt lastig omschakelen, van Ugchelen naar Parijs... Maar ziet er weer leuk uit Mulder, leuke foto's erbij. Jammer dat het meeste met melk gemaakt is maar het ziet er wel heerlijk uit ;) Veel succes en tot de volgende!
Bedankt allemaal voor de lieve reacties!
Ik vind het erg leuk om op deze manier contact te houden, het is inderdaad mijn bedoeling om jullie wat inkijk te geven in mijn dagen hier in Parijs.
Het is een gek idee dat ik nog geen 2 weken weg ben van huis, ik heb al voor 2 maanden indrukken op gedaan!
Volgende week: Viennoisseries & basic doughs. Wat neer komt op luxe brood en veel taarten!
Ik ga dus snel inlezen in m'n receptenboek voor volgende week.
Groetjes uit Ermont!
Hoi Erik. Omdat je zo boeiend verslag uitbrengt van je avonturen in Parijs geef je mij een kijkje in jouw wereldje. De baksels zijn ware kunstwerkjes die wel handigheid en veel geduld eisen voordat ze compleet zijn opgemaakt / opgespoten etc. Ik wens je heel veel sterkte daar met je opleiding. Goed voor jezelf zorgen jongen. Liefs je ouwe tante Hanneke
Hoi Erik. Wat een leuk verslag. Ik zie je al helemaal zitten in de metro als volleerd forens. Hoe krijg je in de vrede twee dozen mee in die drukte? En wat een mooi resultaat al van de eerste week. Ziet er super uit. Wat een kunstwerkjes worden daar gemaakt. Je kan nog even vooruit dus. Heel veel plezier en succes. Ik kijk uit naar nieuwe belevenissen van je. Groetjes!!
nu weekend en uitrusten van je eerste intensieve week
Hoi Eer, mooie foto s en een verslag dat heel leuk geschreven is. Ik had natuurlijk al t nodige gehoord van je maar het verslag met de mooie foto s maakt t helemaal compleet.
Wel jammer dat je een doos hebt weggegeven, als we in April naar jou toekomen neem ik een flinke vriezer mee kan je het de volgende keer invriezen en neem ik dozen in t vervolg mee naar Nederland, Grapje hoor maar ik zou graag proeven.
Hoi Eer,
Leuk om te lezen wat je allemaal gedaan hebt deze week. We hebben elkaar natuurlijk een paar keer gesproken maar nu kunnen we al je belevenissen lezen. Al die gebakjes zien er heerlijk uit! We kunnen niet wachten tot volgende maand. We hebben er zin in!!!!
Leuk trouwens dat daar de treinen wel gewoon op tijd rijden;) Ben ik jaloers op..
Veel liefs van ons
Wat heb je weer een leuk verslag gemaakt, Erik!
Super leuk om te lezen wat je allemaal doet en beleefd. We kijken uit naar het volgende (foto) verslag.....het water loopt me in de mond????
Magnifique première semaine!
J'adore le petit Saint Honoré.... Et le flan pâtissier, c'est aussi délicieux... Je suis très contente pour toi, et j'attends avec impatience tes prochaines histoires et photos!
Bon weekend!
Wat leuk dat iedereen zo mee leeft, en bedankt voor alle succes wensen!
vermaak me inderdaad prima hier.
Ook erg spannend om na 2 jaar weer terug naar school te gaan vandaag maar dat was erg leuk!
Later meer daar over..
Oh nu gaat het echt beginnen. Wat goed van je dat je meteen de eerste dag al naar Parijs bent gegaan. Niks hangen in een studio maar gewoon op pad. Ik ben heel benieuwd naar je introductie. Kijk uit naar je verhalen. En dat je je vader op dag 1 al van zijn eerste vooroordeel hebt afgeholpen maakt dat we in April dus ongestoord crepes kunnen eten :) lekker! Goed bezig!!
Hoi Erik, wat fijn dat alles goed gegaan is onderweg, toch een hele rit op de motor.
Fijn dat ja pa meeging om je te helpen, je studio ziet er leuk uit zeg, je hebt het goed voor elkaar.
Heel veel plezier en succes met je opleiding.
Groetjes uit Soesterberg
Bonsoir Erik,
J'ai adoré l'histoire de ta première journée à Paris, l'explication sur la Chandeleur,... ; )
Je vois que tu es bien installé et que tu es prêt pour la journée d'introduction à l'école de pâtisserie!
Je te souhaite bonne chance pour ta journée de demain, et passe une bonne nuit.
PS: Arc de Triomphe... ; p
Erik! Goed om te horen dat je goed bent aangekomen het daar goed hebt en je je niet hoeft te vervelen!
Heel veel plezier met je eerste schooldag en ik blijf je volgen.
Ik kom ook sowieso een keertje langs!
Succes en groetjes! Xx
Hoi Eer,
Leuk om te lezen wat je al beleefd hebt! Hmm crepes eten, zo lekker! Wij zijn al aan het aftellen totdat we ook naar Parijs gaan.
Heel veel succes morgen Eer!
Liefs je zuster
Superleuk om te lezen! Je vermaakt je wel zo te lezen!
Wat leuk om je verslag te lezen Erik! Nogmaals veel succes en plezier daar in Ermont en Parijs.
Wat schrijf je toch fijn Eer! Spannend allemaal hoor, zo'n avontuur. Vind het fijn dat jullie zo hartelijk werden ontvangen en dat je thuis lekker Nederlands kan praten. Lijkt me toch fijn. Leuk dat je meteen Parijs in bent gegaan. En nu komt de eerste 'schooldag'. Introductie. Komt helemaal goed,weet ik zeker. Ben zo trots op je broer!!